Dokument


Kvalitetspolicy-2018.pdf
Verksamhetspolicy-2018.pdf
Utvecklingsprocesser-2018.pdf

Vanliga frÄgor

Kan man jÀmstÀlla er utbildning med en universitetsutbildning?
VÄra utbildningar kan inte förvÀxlas eller jÀmföras med en kvalificerad universitetsutbildning med högskolepoÀng.
Vad Àr det för skillnad mellan certifierade/steg 1 utbildningar och era utbildningar?
Det Àr en del andra utbildare som anvÀnder sig av "certifierade" utbildningar eller steg 1-utbildningar, vi erbjuder diplomerade. Vi kan inte svara pÄ skillnader mellan vÄra utbildningar och andras eftersom vi inte Àr insatta i deras upplÀgg/utformning av utbildningen.
Vad behöver man för kompetens för att börja studera hos er?
VÄrt företag anser att livserfarenhet i vÄr bransch kan vara lika vÀrdefullt som utbildning och har dÀrför valt att inte anvÀnda oss av intagningskrav.
Varför tar andra utbildare sÄ mycket mer betalt Àn ni?
Vi kan inte svara pÄ varför andra utbildare tar sÄ mycket mer i avgift/och tar lÀngre tid eftersom vi inte Àr insatt i deras upplÀgg/utformning av utbildningen. Det kan bero pÄ att vi inte har nÄgra fysiska trÀffar och vi tar betalt det vi anser vara rimligt för distansutbildning. Du fÄr efter slutförd utbildning ett utbildningsbevis som pÄvisar att du har en godkÀnd diplomerad utbildning oavsett vilken privat utbildare du vÀljer.
Kan man dela upp betalningen?
AngÄende avgiften sÄ erbjuder vi tvÄ varianter av delbetalning:

1: Man betalar halva avgiften innan man pÄbörjar studierna och resterande efter halva utbildningen (5 mÄn).
2: Man betalar mÄnadsvis i tio mÄnader. HÀr tillkommer en upplÀggningsavgift pÄ 295kr som du betalar pÄ första fakturan samt en fakturaavgift pÄ 50 kr/per faktura. Man betalar 0% i rÀnta. Dock kommer vi inte att skicka ut diplom för din utbildning förrÀn hela slutsumman Àr inbetalt.

Detta gÀller inte elever som bor utomlands eller företag.
Är man garanterad jobb efter er utbildning?
Vi kan inte garantera eller lova att du fÄr jobb efter vÄr utbildning. Det höjer din kompetens och dina möjligheter att lyckas pÄ arbetsmarknaden och ger dig möjlighet att starta eget.
Hur Àr upplÀgget i utbildningen?
VĂ„rt upplĂ€gg med tvĂ„ veckorsperioder Ă€r baserat pĂ„ att om man lĂ€ser i en ”medel-takt” och gör en uppgift pĂ„ tvĂ„ veckor sĂ„ blir man fĂ€rdig pĂ„ tio mĂ„nader. Om du tar te x en mĂ„nad pĂ„ dig att göra en uppgift innebĂ€r det bara att det kommer att ta lite lĂ€ngre tid att fĂ„ ditt diplom. LikasĂ„ om du skickar in uppgifter efter en vecka, sĂ„ skulle det innebĂ€ra att du blir klar med din utbildning tidigare Ă€n tio mĂ„nader. Du ska göra totalt 20 uppgifter, varav en fördjupningsuppgift samt en inspelad session. Du vĂ€ljer sjĂ€lv nĂ€r du skickar in uppgifterna, det kan vĂ€xla. Varje gĂ„ng du gjort en uppgift sĂ„ fĂ„r du tillbaka den med feedback och en ny uppgift. ( om du skulle skicka in en uppgift per mĂ„nad sĂ„ skulle utbildningen ta 20 mĂ„nader och om du skickar in en uppgift i veckan sĂ„ skulle din utbildning vara klar efter 5 mĂ„nader).