Vanliga frågor

Kan man jämställa er utbildning med en universitetsutbildning?
Våra utbildningar kan inte förväxlas eller jämföras med en kvalificerad universitetsutbildning med högskolepoäng.
Vad är det för skillnad mellan certifierade/steg 1 utbildningar och era utbildningar?
Det är en del andra utbildare som använder sig av "certifierade" utbildningar eller steg 1-utbildningar, vi erbjuder diplomerade. Vi kan inte svara på skillnader mellan våra utbildningar och andras eftersom vi inte är insatta i deras upplägg/utformning av utbildningen.
Vad behöver man för kompetens för att börja studera hos er?
Vårt företag anser att livserfarenhet i vår bransch kan vara lika värdefullt som utbildning och har därför valt att inte använda oss av intagningskrav.
Varför tar andra utbildare så mycket mer betalt än ni?
Vi kan inte svara på varför andra utbildare tar så mycket mer i avgift/och tar längre tid eftersom vi inte är insatt i deras upplägg/utformning av utbildningen. Det kan bero på att vi inte har några fysiska träffar och vi tar betalt det vi anser vara rimligt för distansutbildning. Du får efter slutförd utbildning ett utbildningsbevis som påvisar att du har en godkänd diplomerad utbildning oavsett vilken privat utbildare du väljer.
Kan man dela upp betalningen?
Angående avgiften så erbjuder vi två varianter av delbetalning:

1: Man betalar halva avgiften innan man påbörjar studierna och resterande efter halva utbildningen (5 mån).
2: Man betalar månadsvis i tio månader. Här tillkommer en uppläggningsavgift på 295kr som du betalar på första fakturan samt en fakturaavgift på 50 kr/per faktura. Man betalar 0% i ränta. Dock kommer vi inte att skicka ut diplom för din utbildning förrän hela slutsumman är inbetalt.

Detta gäller inte elever som bor utomlands eller företag.
Är man garanterad jobb efter er utbildning?
Vi kan inte garantera eller lova att du får jobb efter vår utbildning. Det höjer din kompetens och dina möjligheter att lyckas på arbetsmarknaden och ger dig möjlighet att starta eget.
Hur är upplägget i utbildningen?
Vårt upplägg med två veckorsperioder är baserat på att om man läser i en ”medel-takt” och gör en uppgift på två veckor så blir man färdig på tio månader. Om du tar te x en månad på dig att göra en uppgift innebär det bara att det kommer att ta lite längre tid att få ditt diplom. Likaså om du skickar in uppgifter efter en vecka, så skulle det innebära att du blir klar med din utbildning tidigare än tio månader. Du ska göra totalt 20 uppgifter, varav en fördjupningsuppgift samt en inspelad session. Du väljer själv när du skickar in uppgifterna, det kan växla. Varje gång du gjort en uppgift så får du tillbaka den med feedback och en ny uppgift. ( om du skulle skicka in en uppgift per månad så skulle utbildningen ta 20 månader och om du skickar in en uppgift i veckan så skulle din utbildning vara klar efter 5 månader).