Välkommen till Humanistiskt Lärcentrum!

Vi vänder oss till dig som vill utbilda dig i din egen takt och på dina villkor. Utbildningarna är utformade så att du kan läsa under en längre period eller bli klar på ett par månader, det är helt upp till dig. Vi anpassar utbildningstiden efter dina behov. Vi erbjuder utbildningar helt på distans, inga lektioner på annan ort. Vi tänker oss att du under tiden du studerar hos oss arbetar, är arbetslös, sjukskriven, föräldraledig eller har annan sysselsättning. Du bestämmer själv när du vill studera, dag, natt, hemma eller kanske på landet. Det enda som krävs är en dator med bredbandsuppkoppling mot internet.

Våra utbildningar passar även perfekt för företag som behöver utveckla sin personal. Hos oss kan de studera samtidigt som de arbetar som vanligt.

Vi har både längre utbildningar och kortare kurser.

Kurserna vänder sig främst till dig som vill bredda dina kunskaper för att bli mer konkurrenskraftig inom de olika marknadssegmenten, i det vardagliga livet, samt till dig som redan arbetar i affärsvärlden och behöver vidga dina kunskaper inom ett specifikt område. Kurserna läser man helt på distans precis som utbildningarna.

Utbildningstiderna vi angett är ungefärliga och du kan själv påverka om du snabbt vill ta dig igenom kursen eller om du vill ta god tid på dig. Efter avslutad och godkänd utbildning/kurs får du ett utbildningsbevis/diplom som du kan använda i ditt CV och bli mer attraktiv på arbetsmarknaden. Du blir alltså diplomerad terapeut efter vår utbildning. Vi vill vara tydliga med att våra utbildningar inte är universitetsutbildningar (eller jämförbara med dessa) med högskolepoäng.

Om du har svårt att betala hela fakturan på en gång eller inte kan få lån, då kan vi hjälpa till med att erbjuda delbetalning. Dock måste hela slutsumman vara betald innan du erhåller ditt diplom. Vi erbjuder inte företag delbetalning, då krävs hel betalning. Detsamma gäller elever som vistas/bor utanför Norden.


Besök gärna vår sida på Studentum.se