Arbetslivet efter utbildningen


Jag hÄller pÄ att starta min mottagning och förhoppningsvis blir det till den 1 nov. SÄklart har utbildningen Àven fÄtt mig att tÀnka annorlunda gÀllande min familj och barn. En positiv utveckling för mig.
Martina Ekholm
Utbildningen jag har genomgÄtt hos er Àr
Diplomerad Alkohol och drogterapeut.

Jag har anvÀndning av utbildningen i mitt befintliga arbete.

Jag har grundlÀggande fÀrdigheter i behandlingsplanering vid missbruk
vilket jag har nytta av pÄ min arbetsplats och kÀnner mig sÀkrare
i genomföranden av terapisamtal.
Jag besitter kompetens som jag ej hade innan denna utbildning.
Vi arbetar genomgÄende med MI pÄ arbetsplatsen och mÄnga frÄgar gÀrna mig som har lÀst
MI genom er utbildning ocksÄ.

Jag har Ă€ven varit pĂ„ intervju för en tjĂ€nst pĂ„ Beroendemottagningen - Landstinget i Östergötland.
De ansÄg att utbildningen var meriterande :)

Rekommenderar er varmt och har tankar kring ny utbildning.
Ulrika Nordfeldt
Jag har haft stor anvÀndning med Samtalsterapiutbildningen bÄde i mitt befintliga arbete och Àven i mitt egna företag dÀr jag regelbundet tar emot klienter.

Jag kan fördjupa mina samtal mer idag. KÀnner mig Àven tryggare nÀr det gÀller min reaktioner och handlingar om mina klienter reagerar starkt kÀnslomÀssigt och blir utÄtagerande.
Helene Malmberg
Efter utbildningen var jag pappaledig i tre mÄnader. Första jobbet jag sökte var pÄ ett kommunalt HVB hem och motivationsboende. Det jobbet var frÄn början ett timvikariat. Som redan efter en och en halv mÄnad blev till ett 100% vikariat. DÀr jobbar jag kvar!
Michael von Mosczinsky
Jag har öppnar eget företag som samtalsterapeut vid sidan av mitt ordinarie arbete pÄ en myndighet.
VÀldigt nöjd med utbildningen och den har verkligen öppnat nya dörrar i mitt yrkesliv. Jag Àr inte frÀmmande inför tanken att lÀsa ytterligare en utbildning hos er.
Linnea Asker
jag jobbar för fullt med allt vad terapi innebÀr har Àven bytt arbete, blev headhuntad av ett annat företag för en tid sedan som jobbar mer mot socialpsykiatrin. Plus att jag kör mitt egna vid sidan av sedan 2012. SÄ jag har haft STOR nytta av utb :)
Anna Söderström
Jag har nyligen bytt arbetsgivare frÄn Statens Institutionsstyrelse till KriminalvÄrden och arbetar för nÀrvarande pÄ en ungdomsanstalt i norra Sverige. HÀr fÄr jag vara nÀra de intagna, samtala med dem och aktivt delta i deras förÀndringsarbete. Arbetet pÄ anstalt Àr spÀnnande och innehÄller varierande moment vilket gör att det aldrig blir trÄkigt.
Lena Jansson
Jag har haft stor anvÀndning för utbildning som dipl samtalsterapeut. Arbetar idag(nytt arbete sedan jan) inom privat regi som assistanssamordnare, dÀr stödjande samtal utgör en stor del av arbetet. Har Àven anvÀndning av det privat, har en del klienter, Àven i nuvarande arbete arbetar jag terapeutiskt.
Har planer pÄ att vid sidan av arbete starta privat samtalsterapi, med det fÄr vara ett stundande framtidsprojekt :)
Mycket nöjd!
Matilda Hwittfeldt
Jag jobbade 90 % under tiden jag lÀste hos er i en helt annan bransch. Jag startade eget kort efter utbildningen var klar , men jobbade kvar pÄ mitt gamla jobb en dag i veckan. Nu Àr jag helt egen och fortsatte utbildning hos er som relationsterapeut. SÄ det gav mig ett nytt liv att fÄ lÀsa hos er . Tack !
Sandra Davidsson
Arbetar som enhetschef och har Äterkommande olika personalÀrenden och samtal dÀr en coachande samtalsmetodik med inriktning mot KBT Àr en stor tillgÄng. Jag har Àven haft lÀngre sessioner med vissa personer som sedan Äterkopplat om att samtalen bidragit till förÀndring hos dem. Privat Àr jag just nu i ett stort förÀndringslÀge dÀr jag fÄr hjÀlp av vissa övningar frÄn böckerna, framför allt övningar som hjÀlper mig att ta mig ur negativa tankemönster.
Jenny Sundberg
Jag jobbade innan min utbildning pÄ ett LVM hem dÀr jag fortfarande jobbar kvar. jag har sjÀlvklart anvÀndning för den kunskap jag tagit del av pÄ er utbildning . Nu Àr tanken att jag ska utveckla ett samarbete med vÄr terapeut som jobbar pÄ vÄr avdelning och hjÀlpa till med grupper, enskilda samtal och ev Àven handledning med personalen .
Caroline Wojtiw
Jag bytte arbete i mars och finns numera pÄ Arbetslivsresurs och arbetar inom rehabiliterande insatser, dÀr min utbildning egentligen inte Àr ett krav eller behövs - men jag kan sÀga att KBT tekniker Àr effektiva att vÀva in för att hjÀlpa klienter med sin personliga utveckling.
Therese Josefson
Jag hade stor hjÀlp av utbildningen i mitt dÄvarande arbete som kurator. Utbildningen har Àven hjÀlpt mig att hitta vissa strategier privat.

Jag har ÄtergÄtt till mitt tidigare arbete som vÄrdlÀrare och har, till viss del anvÀndning av utbildningen dÀr.
Cattrin Hurtig
Jag arbetar som klasslÀrare.
Det finns vÀldigt fÄ lediga alkohol & drogterapeut jobb i Göteborg just nu. För tillfÀllet kÀnns det som ett stort steg att starta eget.
Susan Lilja
Jag arbetar inom Àldreomsorgen idag och har haft anvÀndning av det jag lÀrt mig under utbildningen i kontakten/ samtalen med pensionÀrerna och med deras anhöriga.
Även i privata samtal har jag haft nytta av det jag lĂ€rt mig.
Utbildningen har Àven för min egen del varit utvecklande.
Jag har i dag registrerat eget företag för att kunna ta emot klienter.
Katrine Von Ahn